ReisverhalenZonbestemmingen

De 5 veiligste vakantielanden

Wanneer u op vakantie gaat wilt u natuurlijk niet in een vervelende situatie belanden. Er zijn veel landen op de wereld waar het gelukkig wel erg veilig is.

Wij hebben voor u de 5 veiligste vakantielanden op een rijtje gezet.

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland ligt aan de andere kant van de wereld. Dit kan een reden zijn dat het minder vatbaar is voor gevaarlijke situaties. In dit land kunt u zeker prachtige rondreizen maken.

Tijdens uw reis kunt u geniten van de mooie eilanden, de natuurgebieden en de veilige steden.

Canada

Canada is een groot land waar u onvergetelijke rondreis kunt maken. Het land staat vooral bekend om de indrukwekkende natuurgebieden waar van alles te zien is. Het Banff National Park en de Niagara Watervallen zijn hier een voorbeeld van. Tijdens uw reis hoeft u echter geen zorgen te maken over uw veiligheid, want Canada is een erg veilige land.

Japan

Japan staat bekend om de hoge technologische ontwikkelingen, de vriendelijke bevolking en ook om de veilige steden. In dit land zijn er prachtige vulkanen, natuurgebieden en de Japanse tempels te vinden. Dit zijn ook wel de highlights van Japan.

Ijsland

Ijsland, het afgelegen eiland in de Atlantische Oceaan is een van de veiligste bestemmingen in de wereld. Naast de veiligheid heeft Ijsland prachtige reisbestemmingen, watervallen, zwarte stranden, geisjers, gletsjmeren en vulkanen te bieden. Ook moeten we zeker het Noorderlicht niet vergeten.

Portugal

Portugal heeft zich in de laatste jaren enorm verbeterd met betrekking tot veiligheid. In dit land kunt u heerlijk gaan genieten van de Portugese zon in Albufeira of een stedentrip maken naar Lissabon, waar veel te zien is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *