Uncategorized

Trendingen bestemmingen!

De zomervakantie staat weer voor de deur, daarom een lijst van enkele trending bestemmingen deze zomer.

Sri Lanka

Backpacken in Thailand, wie heeft het nog niet gedaan tegenwoordig. Om aan de massa te ontsnappen wijken steeds meer reizigers uit naar het nabij gelegen Sri Lanka. Ontdek het rijke culturele erfgoed van de parel van de Indische Oceaan, door met trein langs theeplantages te rijden of met de bus langs het strand. Hoewel het eiland Sri Lanka kleiner is dan Ierland heeft het meer bezichtigingen op de UNESCO lijst dan mening groot land. Hierdoor hoef je op Sri Lanka ook nooit grote afstanden af te leggen om de meest schitterende dingen te kunnen zien. Het strand van Sri Lanka

Oman

In het Midden-Oosten hebben Abu Dhabi en Dubai al veel bekendheid verworven. Deze steden zijn al opgeslokt door het massatoerisme. Een onontdekte parel in het Midden-Oosten is Oman. Het is een land vol eeuwenoude culturele schatten, tradities en schitterend natuur. Met name de afwisseling van natuur kan een verpletterende indruk achter laten, van beestachtige woestijnen tot de meeste kleurrijke oases.

De Wadi Shab oase

Java

Onder de backpackers heeft Bali al een bekende naam ontwikkeld. Een ander eiland van Indonesische is ook het ontdekken waard, namelijk Java. Op dit eiland is de hoofdstad Jakarta gevestigd, dit alleen al maakt Java het bezoeken waard. Het landschap is erg bergachtig wat veel bergbeklimmers en wandelaars aantrekt. Naast het bergachtige klimaat heeft Java een hele mooie kustlijn met tropische stranden en helderblauw water.

Tropisch strand in Java

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *